Отец Пимен: Орли и крстови. Провокации и паѓања на провокации

0
517

Орли и крстови. Провокации и паѓања на провокации.

Обично, низ целиот свет, спомен обележја се ставаат како симбол на крај на безумства и крвопролевања. Кај нас обратно е. Се поставуваат за да почнат безумствата – напиша на својот фејсбук профил Отец Пимен.