ОТЕЦ ПИМЕН ГИ ИСКРИТИКУВА ВМРОЊИТЕ: Не претерувајте со побожност оти изгледа ја немате или не ја познавате!

0
2226
Не претерувајте со побожност оти изгледа ја немате или не ја познавате.
Кога барате човечка правда не ја мешајте Божјата.
Фејсбук статус на Отец Пимен.