ОСТАНА ЛИ БЕ НЕКОЈ ШТО НЕ ГО ПРЕДАДЕ ВЕЛИЈА?!?! После денешниот настап на Жаре Еден На Еден на 24 Вести, се сомнева ли некој во моите одамнешни тврдења дека ова човече е Ванковска ама ќељава и без цицки?!

0
1667

Жаре Еден На Еден во настап на 24 Вести го обвини СДСМ дека немале програма… ХАХАА абе ме насмеа кога немаше намера ебате тоа мизерната путка Трендова!

Се вртеше како усран цела емисија, сите биле исти, се било ок, и двете страни не ги бивало…

Гомно чкопено! Цело време мозокот му беше во паричките во банка, цело време во себе си повторуваше ЖАРЕ ДРЖИ НЕУТРАЛНА СТРАНА, ИМАШ ЕМИСИЈА НА КОЈА ТРЕБА ДА СЕ РЕКЛАМИРААТ СИТЕ ФИРМИ, ИМАШ МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА ПА МОРА ДА БИДЕШ НЕУТРАЛЕН ЖАРЕЕЕЕ, МИСЛИ НА БОРОВЕЦ, ГРЧКА, СОЛУН, КОЛАТА НОВА, ГАНЦ НОВИ ПАТИКИ, НОВ АЈФОН, ЖАРЕЕЕ ИЗДРЖИИИ НЕКА ТЕ ПЦУЈАТ АМА ПОСЛЕ КИНТА ОХООО!!!

Е од вакви пички кои молчеа и сеуште молчат си патиме!

Од вакви неутралки кои се прават удрени со мокра чорапа иако знаат дека си имаме работа со мафија која краде тепа и заробила држава, ама пусти бе пицајзли, мора да се прават наудрени, тоа им е работа, само така ќе опстанат!

БЕДНА ПИЧКА, ЕБАТИ А1 ШКОЛАТА ЕБАТИ, ОСТАНА ЛИ УШТЕ НЕКОЈ ОД А1 КОЈ ШТО НЕ ГО ПРЕДАДЕ ВЕЛИЈА?!?!

Трендо, Жаре и Ванковска се браникот на мафијата, Грујо за тој браник се држи и се клати ама ќе го пратиме и него и браникот У ТРИ ЛЕПЕ ПИЗДЕ МАТЕРИНЕ!!!

Саше Ивановски