ОСНОВАЧИТЕ НА СОЦИЈАЛ ДЕМОКРАТСКАТА МЛАДИНА СЕ СРЕТНАА СО ПРЕМИЕРОТ ДИМИТАР КОВАЧЕВСКИ

0
678


Основачите на #СДММ денеска. Другарство, посветеност, визија. СДММ секогаш била движечка сила на СДСМ, движечка сила на прогресот. Има многу подмладоци но само една е Младина. ✊