Османи : СДСМ го избра Понеделник за ден на ,,бомбата” исто така како што владата го избра Понеделник за 24 Декември!

0
1689

osmani

СДСМ го избра Понеделник за ден на ,,бомбата” за да и го зацрни денот на владата, исто така како што владата го оцрнија црниот Понеделник на 24-ти Декември кога ги бркаа, тепаа пратениците и новинарите од собрание како и тепање на сопствениот народ пред собрание.

Хади Османи – политички аналитичар