Османи : Оставки не ја спасуваат владата, да не помислувате дека ќе пропаднат протестите на 17-ти Мај

0
526

hadiosmani

Оставката нема да ја спаси ниту владата ниту Јанкуловска од одговорност за сите злосторства. А за протестите немојте ни да мислите дека ке прoпаднат. Оваа оставка им дава сила на сите оние кои се против оваа влада.

Фејсбукс статус на Хади Османи – политички аналитичар