Османи : Заев психолошки го растура Груевски, Премиерот ќе се самоуништи пред да излезат бомбите

0
1176

10176189_748103371896319_7790673442264723746_n

Психолошките бомби на Заев ќе испаднат поопасни од тие за корупција. Психичкиот притисок што го врши Заев, почнал да го вади од такт Груевски, кој сега веќе не ги контролира своите постапки. Како што почнал, Груевски ќе се самоуништи пред Заев да ги објави бомбите.

Bombat psikologjike te Zaevit qenkan me te rezikshme se ato te korupsionit. Presioni psiqik qe po i ben Zaevi, ka filluar ta nxjere prej takti Gruevskin i cili tani nuk i kontrollon veprimet e tij. Sic ka filluar Gruevski do te veteshkaterohet ende pa i zbulu bombat Zaevi.

фб статус на аналитичарот Хади Османи