Османи : Ехххх Гоца Гоца, за се ќе платиш!

0
1201

Јанкуловска денеска е само едно човече која нема ништо па ни работно место. За неа заврши приказната и сега само ке ги сонува убиените млади македонци и албанци. Еххххх Гоца Гоца… шиптарите, комуњарите… за сите ке платиш…

Хади Османи – политички аналитичар