Османи до Јанкуловска : Од денеска натаму секој ден, албанци и македонци денот ке ти го претворат во кошмар!

0
822

Политичкиот аналитичар кој во последно време е остар критичар на власта, Хади Османи и порача на власта дека секој ден ке се соочат со граѓаните во протести. Османи пишува во својот фејсбук профил дека овој пат албанци и македонци ке излезат заедно на протести.

Osmani-Hadi-501x330

 

” Горде дали ти се јавува во сон младиот Нешковски. Ако не од денеска на живо ке се соочиш со илјадници Мартинци низ улиците на целата држава. Грујо дали и тебе ти се појават на сон и младите албанци кои ги убиваше безмилосно. И ти чекај од денеска натаму секој ден, албанци и македонци денот ке ти го претворат во кошмар”

пишува Хади Османи.