Османи : Ахмети и Тачи да не се кријаат од албанците и да се појават во Куманово

0
394

hadiosmani

Само што слушав дека Заев се чекал со аплаузи во “Lagja e Trimave” во Куманово. Сега очекувам ДУИ и ДПА да ги прогласат предавници и жителите на таа населба. Не се чудам акo и ова го прават. Но пред да кажат нешто нека пробaат да одат во Куманово Ахмети и Тачи.

Фејсбук статус на Хади Османи – политички аналитичар