Османи : Албанците не се толку наивни да се лизгаат во ова сценарио , нека се повлечат што побргу тие кои веќе влегле во оваа игра!

0
630

osmani

Ослободителната војска на Груевски ја нападнала полициската граница во Гошинце. Албанците не се толку наивни да се лизгаат во ова сценарио, затоа нека се повлечат што побргу тие кои веќе влегле во оваа игра. – фејсбук статус на аналитичарот Хади Османи