Освен што пасел овци во Пробиштип, Емил Димитриев како технички премиер си го возел мерџото на Грујо од 600.000 евра по тоа ДУПКИТЕ И ВИРОВИТЕ таму ДА ГО ДОИСКРШИ!

0
2699

МВР известија дека мерџото од 600 000 евра има поминато околу 60 000 километри а најчеста дестинација на возење била Скопје – Пробиштип?!

Изгледа дека по стапувањето на позиција технички премиер, Емчето си се возикал секој ден од Пробиштип до Скопје и назад со лимузина вредна колку пола Пробиштип?!?!

Па по тие дупки по тој пат требало бре да го возат со трактор фергусон а не со оваа лимузина, ало бре стоко расипничка, кај што лупнале толку пари па и го уништиле и сјебале само за неколку години?!?!