ОРЦЕ КАМЧЕВ Е ГЕНИЕ!

0
991

sashe-ivanovski

Орце Камчев бара предлог име за мостот донација на Орка Холдинг преку Вардар од Систина до СЦ Борис Трајковски. Мостот ќе го чини олигархот 700 000 евра. Мој предлог е следниов: МОСТ НА АРАМИЛАКОТ РЕЖИМСКО – ОЛИГАРХИСКИ! Мостот ќе го гради Бетон Штип, градежната фирма на Камчев која го изгради пола Скопје 2014-та и се напуни милиони за да сега Орце наводно ни подари мост ама пред неговата Систина, практично приватна инвестиција со уркадени пари ни ја продава како донација. ГЕНИЈЕ!!!

Саше Ивановски – главен и одговорен уредник на порталот Мактел