ОРДАНОВСКИ: ОЧЕКУВАМЕ ГЕРО ДА ГО СЛЕДИ СЛУЧАЈОТ СО МАРЈАН ДОКАЗ И ДА НЕ ИЗВЕСТУВА ЗА СИТЕ ДЕТАЛИ ОД ТАА ДРАМА, ИСТО КАКО ШТО ДРЕМЕШЕ ПРЕД ЗГРАДАТА ЦЕЛА НОЌ КОГА ТРАЕШЕ ПРЕТРЕСОТ

0
1016
  • Ако не се најдат нарачателите и финансиерите на Марјан Доказ ништо не сме направиле, тие ќе најдат друга таква битанга и ќе му направат портал и пак ќе има иста таква харанга. Очекуваме Геро да го следи случајот будно и да не известува за сите детали исто како што дремеше цела ноќ пред влезот на неговата зграда на минус 15 степена…
  • Сашо Ордановски на својот подкаст со Борјан Јовановски, линк ОВДЕ.