ОРДАНОВСКИ: АКО НЕ СЕ ОТКРИЈАТ И КАЗНАТ НАРАЧАТЕЛИТЕ И ФИНАНСИЕРИТЕ НА МАРЈАН ДОКАЗ, НИШТО НЕ СМЕ НАПРАВИЛЕ

0
733
  • Ако не се најдат нарачателите и финансиерите на Марјан Доказ ништо не сме направиле, тие ќе најдат друга таква битанга и ќе му направат портал и пак ќе има иста таква харанга. Очекуваме Геро да го следи случајот будно и да не известува за сите детали исто како што дремеше цела ноќ пред влезот на неговата зграда на минус 15 степена…
  • Сашо Ордановски на својот подкаст со Борјан Јовановски, линк ОВДЕ.