ОПШТИНА ПРИЛЕП СПРЕМА ГОЛЕМА ФЕШТА ПО ПОВОД КАРНЕВАЛОТ ,,ПРОЧКА 2020″

0
189

„На три дена пред почетокот на манифестацијата, можеме да кажеме дека Општина Прилеп е спремна да ги пречека учесниците и успешно да го организира Меѓународниот карневал ‘Прочка 2020’“, потенцираше на денешната средба со новинарите градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски.