ОПШТИНА ГАЗИ БАБА ДЕНЕС СЕ ОБЕДИНИ ВО ХУМАНОСТА ЗА ТАЊА!

0
73

На спортскиот терен во населеното место Трубарево попладнево и вечерва се оддржа голем хуманитарен настан за собирање на финансиски средства за лекување на нашата сограѓанка Татјана Андева. Им благодарам на сите кои денес донираа за собирање на финансиските средства за лекување на Тања. Честитки и за луѓето кои го организираа овој преубав хуманитарен настан, напиша на фејсбук Градоначалникот на Гази Баба, Бобан Стефковски.