ОПШТИНА ГАЗИ БАБА ВО 2020-ТА ЌЕ ГРАДИ НОВА МОДЕРНА ФУТУРИСТИЧКА АДМИНИСТРАТИВНА ЗГРАДА

0
2308

Годината ја завршуваме со почеток на убав проект, изградба на нова репрезентативна административна зграда на општина Гази Баба. Новиот објект е целосно енергетски ефикасен, со современа архитектура и кровна градина. Драги пријатели дозволете со вас го споделам дизајнот на новата општинска зграда.