ОПШТА ПАНИКА КАЈ ВМРОНИТЕ: КУРТОНОТ ТРЕНДО И ЖЕНА МУ НА КУРТОНОТ ЖИДАС НЕ УБЕДУВААТ ДЕКА НЕМАЛО ДАТУМ, СВЕ БИЛО ЏАБЕ!

0
1048

Ма кој бре црн датум, све е џабе, ништо нема ништооо, името до продадовте море за чисто џабе, Зајеф пуст да остане, срце да га изеде!

ОПШТА ПАНИКА КАЈ ВМРОНИТЕ, ОФФНЕТИНФОМАКС ВРИШТИ, ПАНИЧИ, СЕЧЕ ВЕНИ!

Линк до сторијата ОВДЕ.