Операцијата “Спасување на криминалците” продолжува

0
1216

Операцијата “Спасување на криминалците” продолжува. Отворен е патот за помилување на педофилите, нарко дилери и изборен криминал. Ова е долго и внимателно подготвувана операција, зашто криминалот е веке направен во минатите избори, а се готви за следните. За да се обезбеди помилување на сторителите (минати и идни), оние што ги слушнавме во “бомбите” Гоца, Мијалков, Миле, Протогер, Груевски… а и да се амнестираат идните криминалци, “чуварите” на Уставот, срамно ја продадоа дрзавата за некои привилегии, вработувања, придобивки.

Воедно ДПМНЕ и Владата признаа дека извршиле изборен криминал, Судот дека е корумпиран и сега треба да се спасуваат извршителите. Бандава, изгледа дрпнала околу 500 000 гласа!

Фејсбук статус Перо Арсовски