ОПААА го имаме првиот провладин експерт кој признава дека Грујо е готов – Сашо Клековски на Алсат – М: Ова може да значи крај за Груевски!

0
602

klekovskialsatm

Провладиниот аналитичар Сашо Клековски во емисијата 360 степени на Алсат М изјави многу критички ставови кон ДПМНЕ и кажа дека овие бомби можат да значат крај на владата на Груевски. Тој кажа дека да е он на место на Ставревски и Јанкуловска би си дал оставка веднаш.

Ова е прв провладин трубадур кој прв го напушта бродот кој тоне. Ајде нека се множат, иако тешко е да се очекува дека ќе има многу пребези. Сепак Клековски беше најреспектабилен од провладините експерти, другите се прави гревови!