ОПАААА – Министерот за Земјоделство, Љупчо Николовски го доби КОЗАРОТ на суд откако овој го обвини дека министерот е хомосексуалец

0
4656

Миленко Неделковски во една од своите емисии поранешниот заменик министер за земјоделство а сега и министер Љупчо Николовски го нарече хомосексуалец при што министерот покрена тужба за навреда и клевета. Судот во Крива Паланка донесе пресуда во корист на министерот за земјоделство Љупчо Николовски а козарот го стигнува уште една тужба по многуте кои го чекаат од кои најмногу се повици за линчови, убиства, навреди, фашизоидни пораки како и повиците за етнички чистења.

19551338_10154667269808202_2011265795_o