ОПААААА, ПО ПАВЛЕ САЗДОВ СЕГА И ПРАТЕНИКОТ ОД ПРИЛЕП КОЈ СПИЕ ПО СОБРАНИСКИ СЕДНИЦИ ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА НА НЕГОВАТА АДРЕСА СИ ДОБИЛ 22 ГЛАСАЧИ

0
713

Во куќата на прилепскиот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ Димитар Стевананџија која се наоѓа на ул. Борис Кидрич  во Прилеп според веб апликацијата на Државната изборна комисија, за граѓанска контрола на Избирачкиот список се регистрирани 22  гласачи од кои повеќе од пола се непостоечки, сите регистрирани на иста адреса каде што живее и прилепскиот пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, очигледно дека овој и Павле Саздов водат мртва трка по вдомени фиктивни талибанци во избирачките списоци.

12799261_833006273488551_2706088895194025059_n 12512470_833006290155216_3863147229721173663_n