ООО ТУГОООО НАЈДЕ КОЈ ДА ЗБОРУВА ЗА КОДОШИ : Љупче Златев из Куртон новине и Васето из ЈНА дрндаат за медиумски Фабрики?!?!

0
1885

По “аферата” која ја здрви Васето на Утрински а потоа таа “афера” случајно отиде на Курир,Република, Сител,Вечер и останати куртон пропагандни медиуми на режимот сега се огласи летечи Љупче Златев из Кавадарци.

facutijebem

Љупче Златев кој очигледно во Сител е вработен за да ги јаде гомната кои ни Сарма не сака да ги јаде на вестите, значи ептен смрдливи гомна со црви бели од оние што се по 20 сантима дебелите со лигаво врз нив нешто како мрсули и сперма, кутри Љупче Златев сега се мачи и препотува, се труди и напиња , се напиња и труди и мачи и тркала да докаже некоја си наводна медиумска фабрика финансирана од Зоран Заев и СДСМ за одбрана на неговите позиции по една куса фејсбук преписка на Мери Јордановска од ,,Фокус” и Марјан Стаменковски од порталот Доказ, што се разбира дека е една невидена ординерна глупост на Златев ко и по обичај.

Златев кој е произлезен од една кардинална кадровска политика на СДСМ и институтот за демократија ,,Фридрих Еберт” и еден од најголемите поранешни поддржувачи на Милчин и СОРОС сега го дрви за финансирања на медиумски фабрики?!?! Очигледно е дека нема крај на медиумските глупости од клонот на Боцето овој пат.

Од она што Златев објавил на порталот на Сител очигледно е дека во неговиот пост има само тези, тези и само тези но никаде аргументи и доказ за тоа дека СДСМ финансирал армија на медиуми, и доказ за тоа дека неговиот дострел не е подалеку од Фејсбук и принт скрин пропаганда е токму оваа недоветна негова репортажа. Што се однесува до споменатите 93 милиони евра тие пари лесно можат да се видат каде се завршени бидејќи фондацијата СОРОС по секој грант на проекти на нивната страна јавно објавуваат списоци на медиуми или невладини организации кои го добиле грантот за кој Златев жестоко ја замасти тастатурата за да покаже некаква поврзаност со фондот на СОРОС и СДСМ. Како ли ги поврза Златев СДСМ со парите на СОРОС само тој Лаки и Сарма знаат.

Инаку еве што Љупче Златев на Куртон вестите начукал :

Screenshot_1 Screenshot_2

 

Текстот е превземен од порталот Доказ