ОНЕ : Не сме ја нарушиле приватноста на граѓаните на Македонија

0
597

one-logo-mk

– Телекомуникацискиот оператор Оне работи согласно законските прописи на Република Македонија и ги почитува сите законски норми пропишани со Законот за електронски комуникации каде детално се наведени правата и обврските на телекомуникациските оператори – изјавија од ОНЕ за  Плусинфо.