Оливер Спасоски: Груевски ако толку многу те сака народот зошто е ова зголемено присуство на припадниците на МВР во Куманово? Готово е!

0
582

Зголемениот број на припадници на МВР денес во Куманово по повод Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ е класичен показател дека Груевски и фамилијата се плашат од сопствениот народ и „делата“ кои ги направиле во изминатите 9 години, порача на својот Фејсбук-профил Оливер Спасовски, генерален секретар на СДСМ.

„Ова денес во Куманово што се случува припадници на МВР на секој метар владини возила и трошење на нордни пари е класичен пример дека државата и партијата(ВМРО-ДПНЕ) не се одделени во Македонија! Груевски ако толку многу те сака народот зошто е ова зголемено присуство на припадниците на МВР во Куманово? Готово е!“, порача Спасовски.oliver FB