ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ИМА МНОГУ РАБОТА И МНОГУ ЗА ЧИСТЕЊЕ ВО МВР ПО 11 ГОДИНИ МВРО ВМРО

0
1177

Министерот за внатрешни, Оливер Спасовски олигледно дека има премногу работа и премногу за чистење во министерството. По 11 години диктатура и партизирана МВР очигледно дека останало многу од талибанците.