ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ЗА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈАТА ОД КОРОНАВИРУСОТ ВО ЗЕМЈАВА ДОНИРА ТУНЕЛ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ВО ОПШТАТА БОЛНИЦА ВО КУМАНОВО

0
1305

Техничкиот премиер на владата Оливер Спасовски за ЈЗУ Општа Болница во Куманово донира тунел за дезинфекција.

За време на пандемија од Коронавирусот во земјава брои 908 лица заболени од Ковид 19 вирусот каде сечија помош и донација е добредојдена со оглед на тоа дека сме мала земја и ни е потребна голема солидарност за да ја поминеме оваа ужасна глобална пандемија.