ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ДЕНЕСКА ЧЕКАШЕ РЕД ЗА ПОЛИЦИСКО ГРАВЧЕ ВО МЕНЗАТА НА ТРЕНИНГ ЦЕНТАРОТ ЗА ПОЛИЦАЈЦИ

0
1017

Министерот Oliver Spasovski заедно со полициските службеници на ручек во Полицискиот Центар ,, Ѓорче Петров.