Оливер Спасовски денеска со граѓаните на Радовиш

0
872

Spasovski_Caska-1-640x320

Генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, денеска е помеѓу граѓаните на општина Радовиш.

Посетата на Спасовски започнува во 13 часот со средба со пензионерите и борците од Радовиш. Потоа генералниот секретар на СДСМ ќе се сретне со младите радовишани.

Средбите со граѓаните продолжуваат во с.Злеово (16 часот) па потоа со граѓаните од с. Калугерица (17 часот).

По 17:30 часот генералниот секретар Спасовски ќе биде помеѓу граѓаните во центарот на Радовиш.