ОЛИВЕР СПАСОВСКИ: АКО ВЕЌЕ РЕШИЛЕ ДА БОЈКОТИРААТ, ВМРО НЕКА СИ ГИ ПОВЛЕЧЕ И СВОИТЕ ЛУЃЕ ОД ВЛАДАТА!

0
1266

Доколку опозицијата ги бојкотира изборите, многу е морално пред јавноста да ги напуштат институциите.

Од една страна, да не сакате да одите на избори, од друга страна да останете во системот носејќи функции, да правите штета на државата е крајно неодговорно.