ОЛИВЕР АНДОНОВ ,,ВО ЦЕНТАР” : МИЦКОСКИ НАМЕСТО ДА ЈА ОБЕДИНИ ФРАКЦИЈАТА ВО ВМРО-ДПМНЕ НАМЕТНУВА ШУПЛИВА МОНОЛИТНОСТ, НЕ РАЗГОВАРА СО НЕА И ВО ПОЗАДИНА ПУШТА МУЗИКА

0
562
  • Доаѓаме до една друга работа околу партиските случувања, излегуваме како фракција а тој не разговара со фракцијата и се обидува музика да пушта во позадина, што е дегутантно и не ги решава прашањата во партијата да прави обединување.Таа монолитност која сака да ја демонстрира е шуплива работа.

Оливер Андонов ,,Во центар”.