ОЛИВЕРА ТРАЈКОВСКА СТАНА НАЈГОЛЕМА ВМРОВКА ПОСЛЕ ГЕРО ВО МЕДИУМИТЕ: ГИ ВИКНА ДВАЈЦАТА АДВОКАТИ КОИ ГИ БРАНАТ ГРУЕВЦИ ПРЕД СЈО И ЗА 27-МИ АПРИЛ, ДА ЈА МАНИПУЛИРААТ ЈАВНОСТА ЗА СЛУЧАЈОТ МИЈАЛКОВ!

0
1709

Еееј кој веруваше дека Оливера Трајковска така глатко ќе смени страна и ќе застане на страна на мафијата…

Сепак не за џабе Орце си ја нарекува СИС, блискоста со Камчев си го направи своето, таа во најновата ВИН ВИН ги повика адвокатите на обвинитетите Груевци пред СЈО и за 27-ми април, баш они да и објаснат на јавноста што се десило со Сашо Мијалков.

Боље да ги викнеше бабичките другачките Филимена Маневска и Нада Груева, немаше да има глумење лудило, знаеме на што сме и со кого си имаме работа, мада и вака исто му доаѓа, не е голема разликата.