Оливера Трајковска : Извадена сум од памет од снимките, слушаме работи кои ги нема ниту на добар крими филм, не ми се верува дека Антонио Молошоски давал инструкции да се врши упад во станови на членови на СДСМ и нивно местење да завршат во затвор!

0
1239

oliveravinvinbombi

Оливера Трајковска во денешното издание на Вин Вин кое ќе го објавиме за пола час изјави дека е шокирана од снимките кои ги слушнала од бомбите на Заев. Таа кажа дека не и се верува дека режимот толку многу забегал па Антонио Милошоски предлагал МВР да направи упад во станови на членови на СДСМ и да ги намести да лежат затвор! Не и се верува дека Мартин заминал за Охрид со бандити за да апси по улици како што мафијаши собираат со комбиња и киднапираат луѓе по улици!