ОД ОВА ПОПЕВО ВМРОВСКО ДА ТИ ПУКНИ МЕУРОТ, ЗАПНАЛО ДА ЈА СПРЕЧИ МАКЕДОНИЈА ДА ВЛЕЗЕ ВО ЕУ И НАТО ПА МАЈКА ЈАНА НЕКА Е!!!

0
1994

Попево вмровско Љупче по кој знае кој пат во дебатна емисија урла и лупа против ЕУ и НАТО, илјадници дебатни емисии против западот само Македонија да не влезе во Унијата па ако треба и корења ќе јадеме.