ОД КАДЕ ТОЛКУ АЛБАНОФОБИЈА КАЈ НАШИТЕ АКТЕРИ – НЕ Е САМО ТОНИ ШАНАЦ: АКТЕРОТ САШО ТАСЕВСКИ ДА ТИ БИЛ ГОЛЕМО ВМРОВЧЕ, ПРЕПЛАШЕН ДО СМРТ ОД АЛБАНЦИТЕ!

0
1022

Нели велат дека уметноста оплеменува воздигнува цивилизира итн итн, но нашите актери се најголеми ШЕШЉОВЦИ во земјава.

Не е само Тони Шанац и остали актери ВМРОВЦИ како Арна Шијак, Петар Темелковски, Зоран Љутков, учесникот во 27-ми април Владо Јовановски итн итн, туку ете го и Сашо Тасевски, кој се чини ја погрешил страната па изминативе години теебало да биде рака под рака со Бетмен Велит уплашен од Тиранска Платформа и Албанците кои ќе ја уништеле земјата…

Просто е неверојатно колку се плитки и полуписмени нашите актери, се лепат како мува за лепак на оние емисиите на Миленко, Ефтов и останати новинари кои го плашат народот со Голема Албанија и слично…