ОД ИНДИЈА Е ДОЈДЕНО ЕДНО ЧИЧЕ КОЕ ЌЕ ГИ УЧИ МАКЕДОНЦИТЕ КАКО ДА СЕ ПЛЕСКААТ

0
1937

Индиец дојден во Македонија ќе ги учи македонците како да шират љубов и да се плескаат.