Од возило во движење пукано кон Д.Т, ранетиот е на операција!

0
1826

Неофицијално, вечерва е пукано во Д.Т. од Ѓорче Петров. Во него било пукано од возило во движење.

Ранет е при возење, по што изгубил контрола врз неговото возило (Голф 5) и се превртел неколку пати.
Донесен е во полусвесна состојба, ранет, направени се компјутерски снимки, и сега врз него се врши операција. На Ургентен има пријатели и членови на потесното семејство.
Д.Т. во возилото бил сам. На местото на несреќата се врши увид, напаѓачот е во бегство.
Извор : 24 Вести