ОД ВАКВИ ПОСЕРЛИ СИ ПАТИМЕ : НОВИНАРКАТА ЖАНЕТА ТРАЈКОВСКА, СЕ ИСМЕВА СО ПРАТЕНИЦИТЕ ЧИИ ДОМОВИ СЕ ОПКОЛЕНИ СО ДИВЈАЦИ КОИ САКААТ ДА ГИ УБИЈАТ!

0
1441

Наместо да го осуди начинот на кој тоа се прави и наместо да ги осуди скандирањата на дивјаците насобрани пред домовите на пратениците од СДСМ од типот на шиптарска курва, само куршум за вас и слично, оваа новинарска пувла ги исмева и жртвите ги прогласува за кукавици?!?! Ах мори мајко, од вакви посерли си патиме…

 • Си гласал. Ок.
  Излези надвор, прошетај со крената глава, дај изјава гласно сите да те чујат, гостувај по медиуми, објасни им на комшиите што те гласале гледајќи ги право во очи зошто си дигнал два прста ЗА. Биди достоинствен НАРОДЕН пратеник, имај интегритет прво како човек, а после како некој што носи одлуки во мое, во наше име. Имај јајници да ги издржиш критиките и мозок да ни ја објасниш ТВОЈАТА ЛИЧНА одлука за промените во НАШАТА држава.
  Можеш ли со чиста совест и доволно памет да го направиш тоа?!
  #ЈавенИнтерес
  #демократија
  #НародноСобрание #ПартискиПратеници