ОД ВАКВИ МЕДИУМИ СИ ПАТИМЕ – ОМИЛЕНИОТ ПОРТАЛ НА АГЕНЦИИТЕ ЗА МАРКЕТИНГ, ФАКТОР.МК И НАПРАВИ ИНТЕРВЈУ НА АНТИВАКСЕРКАТА КОЈА НА ПРОТЕСТ ГИ НАРЕЧЕ ЛЕКАРИТЕ И НОВИНАРИТЕ УБИЈЦИ!

0
446

Што е следно за Фактор.мк? Ќе направат интервју со педофил? Со сериски убиец? Со членови на ККК клан? Со членови на нео фашистички клуб? Со мафијашки нарко картел?

Под превезот за демократијата ќе дадат платформа на сите забегани лудаци кои шират дезинформации во јавноста и го загрозуваат јавното здравје?