ОД БИХАЌКА СДСМ ПОЧНА ДА СЕ ЗАФРКАВА НА ГОЛЕМО СО ВМРОВЦИТЕ ЗА НИВНОТО ФИЈАСКО НА ПРОТЕСТИТЕ : ИМ БЛАГОДАРИМЕ НА ДПМНЕ ЗА ПОЧИТУВАЊЕТО НА ПРОТОКОЛИТЕ И НЕГРУПИРАЊЕ НА ПОВЕЌЕ ОД 6 ЛУЃЕ НА ОТВОРЕНО

0
296

СДСМ на Твитер им се „заблагодари“ на ВМРО-ДПМНЕ за почитување на протоколите и негрупирање повеќе од шест луѓе на отворено на вчерашните протести со блокирање на крстоцниците во Скопје и останатите граови во земјава.