ОДЛИЧЕН ПОТЕГ НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ : ПЕНЗИИ ВО МАКЕДОНИЈА ЌЕ ИМА ЗА СИТЕ БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ РАБОТЕЛЕ ИЛИ НЕ!

0
2077