ОДИМЕ НА ИЗБОРИ, ВМРО ДУРИ И МЕЧКАТА ЈА ИЗВАДИ ОД ПЕШТЕРА!

0
843

Забегаа со лажни вести од Алфа, викнаа и засилување, ја извадија мечката од пештера, Ивонче Милионче па сега заедно лажат дека со тоа што ќе престане вонредната состојба ќе престанеле да важат владините мерки за носење маски и држење дистанца па МВР немало да може да ги казнува граѓаните?!?!

Не се нормални значи, навиваат и се трудат да има катастрофа во земјава со Корона вирусот само затоа што ВМРО ќе изгубеле на изборите?!?!