(ВИДЕО) ОДВРАТНИ РАБОТИ СЕ СЛУЧУВААТ ПОЗАДИ ГРБОТ НА ЗАЕВ КОЈ СЕ БОРИ СО РЕЖИМОТ СО ГОЛИ РАЦЕ: БРАНКО И ТРИФУН КОЈ ШТОТУКУ ФОРМИРАШЕ НОВА ПАРТИЈА СЕ СРЕТНАЛЕ АМА НЕ ЗБОРЕЛЕ ЗА ПОЛИТИКА?!

0
1007

https://www.youtube.com/watch?v=vgjRF_PP06w