БОМБА СО РАЗОРНА МОЌ на Заев: Ќе се открие вистината за смртта на Никола Младенов, Мартин Нешковски, четирите деца кај Смилковското езеро, ќе биде откриена и вистината за Диво Насеље!

0
24240

Лидерот на СДСМ Зоран Заев вечерва на митингот на СДСМ и Коалицијата За живот во Македонија во Охрид вети дека вистината во Македонија нема да остане скриена.

-Ветувам дека Не можеме да бидеме замја ако не знаеме кој го уби Никола Младенов,Мартин Нешковски, четоирите деца кај Смилковско Езеро. Да биде откриена вистината за Диво насење. Секоја земја има обврска се да се открие и да има правна разврска . никобаш веќе без правда во Мекедонија – рече Заев.

Заев повтори дека во Скопје на триумфалната капија ќе стои бројчаник кој ќе врти за секоје евро, секоја пара што ќе биде вратена.

-Секој кој изнел пари ќе ги врати – рече Заев.