ОВОЈ ЏОРЏ БИЛ МНОГУ СМЕШНО И ВИЦКАСТО ЧОЕЧЕ : ИМАЛ ФАБРИКА ВО САД КОЈА ПРАВЕЛА ТОМАХАВК РАКЕТИ АМА ЌЕ ГО ВРАЌАЛ ИМЕТО НА МАКЕДОЊА И ЌЕ ЈА ВАДЕЛ ОД НАТО?!

0
4531
  • Џорџ Атанасовски бил многу смешно и вицкасто човече, а не сме го знаеле тоа се до интервјуто со неговиот куртон Јанко Бурек каде во емисијата ни открива дека имал фабрика во САД која правела томахавк ракети и дека ќе го враќал името на земјава, МаЌедоња а потоа ќе ја вадел од НАТО!Многу смешно и вицкасто старо човече, просто човек да не му се налути за ниедна одлепеност изјавена во неговото комично шоу со Јанко Бурек наменето за масата со мозок на мува.