ОВОЈ ЧОВЕК Е БЕЗНАДЕЖЕН, НАМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНИ И ДА ПОБАРА ПРОШКА ТОЈ ТРГНА ВО КОНТРА НАПАД: ЈУТУБЕРОТ ЛАЗАРОВ НЕ ГЛЕДА ШТО ИМА СПОРНО ШТО ЛАТАС ИМАЛ СЕКС СО ДЕВОЈКА КОЈА БИЛА ПРВО НАТЕПАНА И СЕКСУАЛНО НАПАДНАТА ПА ЛАКИ И СЕ НАРЕДИЛ?!

0
1063

Се огласи и водителот Стефан Лазаров, кој повика да се погледне подкастот во кој Латас во ниту еден момент не вели дека некоја девојка била силувана.

– Жално е што се крева лажна хајка и се оцрнува моето име, но кога некој покренува иницијатива со вакви сериозни обвинувања, фер е да се изгледа видеото и да се види дека ситуацијата била сосема поинаква и не станува збор за никакво силување. Никогаш не сум дискриминирал ниту пак сум подржувал изживување врз женскиот род. Јасно ми е дека живееме во држава во која се чека момент некој да биде уништен, и немам проблем со тоа, но да прифатам дека сум подржувач на силување нема никогаш – напиша Лазаров на својот профил на Фејсбук.