ОВОЈ СИДА ДА НЕ ИМА ШТО ГО НЕМА НЕКОЛКУ ЕМИСИИ ПО РЕД ВО КУРТОН АЛФА СТУДИО?!

0
827

Горан Момировски го нема неколку емисии на Алфа ТВ во емисијата ,,Заспиј ако можеш”. Па од тука ние од редакцијата се загриживме поради гласините дека човекот е или болен или збоктисало на народ да ги гледа македонските Лолек и Болек еден покрај друг па сега прават емисија преку видео стрим.

Околу СИДА се шалиме, му посакуваме на колегата Момировски се најубаво и се надеваме дека ќе собере храброст и да ги покани една вечер на жестока дебата уредниците на Мактел.Мк и Народен Глас.