ОВОЈ МОРА ДА ФАТИЛ КОРОНА – МИЛЕНКО СЕ ОСВЕСТИ: СКОПЈЕ 2014-ТА Е ФУШЕРАЈ, ТИЕ ШТО ГО ИЗГРАДИЛЕ ТРЕБА ДА ОДГОВАРААТ?!?!

0
292

Да не се надитруваме кој кров кога и од кого е поставен, јасно е дека е фушерај. И фасадата на МЕПСО исто така.
Среќа синојка немаше човечки жртви.
Прашањето главно е: градоначалниците, Шилегов и сите други надлежни, ПОДНЕСОА ЛИ ДЕНЕСКА КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ПРОТИВ ПОЗНАТИ СТОРИТЕЛИ. Дела колку сакаш: злоупотреба, загрозуваее на безбедност, несовесност на градител и на надзорен орган…
Зошто ВЕДНАШ не се бара одговорност од оние што сето ова го поставиле?!