ОВОЈ ЛУДАК И ШАПШАЛ Е 20 ГОДИНИ ГЛАВЕН ИДЕОЛОГ НА МАКЕДОНСКАТА ДЕСНИЦА – МИЛЕНКО: МЕНЕ МНОГУ МИ РАБОТАТ ЧАКРИТЕ, А ПОШТО МНОГУ МИ РАБОТАТ ЧАКРИТЕ ЗАКЛУЧИВ ДЕКА ЗЕМЈАТА Е РАМНА ПЛОЧА

0
518

На главниот идеолог на десницата кој е веќе 20 години нивни пиар експерт во неговта ЈутЈуб емисија во Винтаж изјави дека само него му работеле чакрите со спектакуларно сознание дека земјата е рамна плоча 😀

Каков имбецил, каков лудак каков шапшал